ainah's FotoPage

By: ainah soon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 9-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BABY AKHTAR BERAYA

akhtar n mama
akhtar n abah
akhtar n abah
View all 17 photos...
Aksi-aksi Akhtar semasa first time beraya..(kuala pilah, ng 9). Baru tiga bulan..dan baru belajar meniarap..tapi asyik reverse je..


Thursday, 27-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Bird Nest

mula hanya dawai..
 
sepasang kekasih
View all 7 photos...
Bird nest ni betul2 depan pintu rumah aku..tak tau le ape istimewanya depan rumah aku tu. Burung kelicap tu dah 2 kali bertelur dan tapi malangnya kali kedua baby bird tu mati terjatuh dan dihurung semut.. kesian dia.. Tak sempat ambik gambar anak burung pertama..tengok2 dah terbang..yg kedua belum tumbuh bulu dah sampai ajal plak..


Friday, 14-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Baby Akhtar

unur kurang sebulan
 
dah pandai nak naik kuda
View all 24 photos...
Inilah dia aksi-aksi baby akhtar dari umur sebulan hingga 2 bulan. Seronok tengok dia bila dah pandai gelak..


Friday, 30-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Percutian mama n adik - Mac 2005

sesat tu..nak tanya mentadak camna nak balik
jambatan taman warisan, Putrajaya
Masjid Putra, Putrajaya (background)
View all 29 photos...
Sesekali mak datang kl aku ajak le p jalan2 kat sekitar KL n menyedut udara sejuk kat Cameron Highlands. Orang tua memang suka pokok.. bila tengok kebun2 sayur/ladang teh/cactus/ros kat CH n udara nyaman, seronok tengok mak senang hati. Lain kali p tempat lain lak..Insyaallah.


Thursday, 29-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
percutian abang no 1 sekeluarga- April 2005

lawatan ke putrajaya-taman warisan
posing anak dalam perut
sewa kereta-kenkawan yg tak de kat mesia balik nanti bleh sewa
View all 12 photos...
sekadar merehatkan minda dari tugas2 harian...pergila bercuti..sempena percutian abang sulung ngan family, aku pun tumpang sekaki..ala sekadar di kl je..


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net